Начало > изложба > Съдържание
Китайската текстилна индустрия се развива добре
Apr 12, 2017

Китай Ново общество Пекин 17 март (репортер Shaohong) сегашната китайска текстилна индустрия цялостната операция ситуация все още е добра.

17-ти от трите три сесии на Китайската асоциация за памук, Съветът разкри, че през 2015 г. размерът на китайската текстилна промишленост нараства с 6.3% на годишна база спрямо година по-рано, падна с 0.7%. Сред тях, текстилната промишленост, производството на облекло, производството на химически влакна нарасна съответно с 7%, 4.4% и 11.2%.

Освен това китайската текстилна индустрия е стабилна по отношение на качеството. 2015, текстилната индустрия в Китай и по-горе предприятия, за да се постигне кумулативен основен ръст на бизнес доходите 5%, общата печалба, за да се постигне годишно увеличение от 5,4%; Загубата на предприятия е с 0,1% по-ниска в сравнение с предходната година, загубата на корпоративни загуби в общия спад е близо 5%.

Трябва да се отбележи, че общото количество китайски текстилен износ е намаляло. 2015, износът на текстил в Китай е намалял с 4,8%. Сред тях износът на текстил е намалял с 2,3%, износът на облекло е намалял с 6,4%.

В същото време вътрешният пазар на текстилната промишленост е относително стабилен. 2015, квотата на Китай за по-горе облекло обувки, шапки, игли, текстилни продажби на дребно на дребно се е увеличил с почти 10%. От онлайн продажбите носенето на продажби на дребно на стоки нарасна с 21.4%.